شکلات در نسخه پزشکان
دفعه بعدی اگر یک تکه شکلات میل کردید، دیگر نباید نسبت به آن احساس گناه
داشته باشید. در باورهای غلط، شکلات غالبا به عنوان یک خوراکی چاق کننده
مطرح است. اما باید بگوییم مزایای درمانی بسیاری، همراه این خوشمزه دوست
داشتنی وجود دارد. شکلات تلخ، حاوی مواد مغذی بسیاری است که میتواند برای
سلامتی شما، تاثیر مثبتی داشته باشد. در این مقاله سعی کردیم برخی از
کاربردهای درمانی شکلات را به طور مختصر برایتان ارائه دهیم.
شکلات از دانههای درخت گرمسیری کاکائو (Theobroma cacao) ساخته میشود که اولین استفادههای آن به تمدن اولمک در مسومریکا برمیگردد. پس از کشف آمریکا توسط اروپائیان، شکلات در تمام جهان شهرهی عام و خاص گشته و تقاضای آن افزایش یافت.
از آن زمان بود که شکلات به یک محصول غذایی محبوب تبدیل شد که میلیونها نفر همه روزه از طعم خاص و دلنشین آن لذت میبرند و به خاطر خواص غنی آن ممنون این کشف بزرگ هستند. اما چگونه شکلات بر روی سلامتی ما تاثیر میگذارد؟
شکلات یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان در سیاره ما است. مطالعات نشان میدهند شکلات تلخ (بدون شکر)، میتواند باعث افزایش سلامتی و کاهش خطرات بیماریهای قلبی شود.
در این ادامه این مقاله، ۷ مزیت شکلات تلخ یا کاکائو با پشتوانه علم پزشکی را میخوانید.
۱۰۰ گرم شکلات تلخ با ۷۰ الی ۸۵ درصد کاکائو حاوی مواد زیر است:
مشخصه اسیدهای چرب در شکلات تلخ و کاکائو نیز بسیار قابل قبول هستند. به طوری که چربیهای آن عمدتا اشباع شده و مقادیر بسیار ناچیزی از چربی غیر اشباع میباشند.
شکلات همچنین حاوی محرکهایی چون، کافئین و تئوباریم است اما مقدار آن، چیزی نیست که خواب شما را مختل کند.
مطالعات نشان میدهد مصرف شکلات تلخ به دلیل افزایش سطح آنتی اکسیدان خون، سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش داده و از اکسیده شدن کلسترول بد (LDL) جلوگیری میکند. به طور خلاصه کاکائو و شکلات تیره، نسبت به سایر غذاها دارای طیف گستردهای از آنتی اکسیدانهای قدرتمند هستند.
شما با همراهی شوکوبرند قادر خواهید بود شکلات سفارشی با طرح دلخواهتان را طراحی و سفارش دهید و آن را به عنوان یک خوراکی خاص و سالم و همچنین یک هدیه خیلی خاص و جذاب، بحساب آورید.
منبع این مطلب:
http://chocobrand.ir/%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa/
کاربردهای درمانی شکلات در نسخه پزشکان
شکلات از دانههای درخت گرمسیری کاکائو (Theobroma cacao) ساخته میشود که اولین استفادههای آن به تمدن اولمک در مسومریکا برمیگردد. پس از کشف آمریکا توسط اروپائیان، شکلات در تمام جهان شهرهی عام و خاص گشته و تقاضای آن افزایش یافت.
از آن زمان بود که شکلات به یک محصول غذایی محبوب تبدیل شد که میلیونها نفر همه روزه از طعم خاص و دلنشین آن لذت میبرند و به خاطر خواص غنی آن ممنون این کشف بزرگ هستند. اما چگونه شکلات بر روی سلامتی ما تاثیر میگذارد؟
شکلات یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان در سیاره ما است. مطالعات نشان میدهند شکلات تلخ (بدون شکر)، میتواند باعث افزایش سلامتی و کاهش خطرات بیماریهای قلبی شود.
حقایقی کوتاه و جذاب در مورد شکلات
- مصرف شکلات برای مدت طولانی، میتواند از شرایط ایجاد دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون جلوگیری کند.
- شکلات حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان است.
- برخی از مطالعات پیشنهاد کردهاند که شکلات میتواند سطح کلسترول را کاهش دهد و از کاهش حافظه جلوگیری کند.
- شکلات حاوی مقادیر زیادی کالری است.
- افرادی که به دنبال کاهش یا ثابت نگه داشتن وزن خود هستند، باید در مصرف شکلات، اعتدال به خرج دهند.
در این ادامه این مقاله، ۷ مزیت شکلات تلخ یا کاکائو با پشتوانه علم پزشکی را میخوانید.
شکلات تلخ سرشار از مواد مغذی
هنگامی که شما شکلات باکیفیتی با درصد بالای کاکائو خریداری و استفاده کنید، مواد مغذی قابل توجهی به بدنتان وارد خواهد شد. این شکلات، حاوی مقادیر مناسبی از فیبرهای محلول است که با مواد معدنی غنی شده است.۱۰۰ گرم شکلات تلخ با ۷۰ الی ۸۵ درصد کاکائو حاوی مواد زیر است:
- ۱۱ گرم فیبر
- ۶۷ درصد آهن از مصرف پیشنهادی روزانه
- ۵۸ درصد منیزیم از مصرف پیشنهادی روزانه
- ۸۹ درصد مس از مصرف پیشنهادی روزانه
- ۹۸ درصد منگنز از مصرف پیشنهادی روزانه
- همچنین دارای مقادیر قابل قبولی از روی، پتاسیم، فسفر و سلنیوم میباشد
مشخصه اسیدهای چرب در شکلات تلخ و کاکائو نیز بسیار قابل قبول هستند. به طوری که چربیهای آن عمدتا اشباع شده و مقادیر بسیار ناچیزی از چربی غیر اشباع میباشند.
شکلات همچنین حاوی محرکهایی چون، کافئین و تئوباریم است اما مقدار آن، چیزی نیست که خواب شما را مختل کند.
شکلات منبع قدرتمند آنتی اکسیدانها
تبریک برای کسانی که عاشق شکلات تلخ یا تیره هستند چرا که آنها بهترین انتخاب را برای سلامتی خود داشتهاند. شکلات تیره برخلاف شکلات معمولی دارای بیشترین مقدار آنتیاکسیدان است. این آنتیاکسیدان اثرات مثبتی برای سلامتی بدن از جمله، کاهش میزان التهابات بدن و کاهش خطر بیماریهای قلبی را به همراه دارد.مطالعات نشان میدهد مصرف شکلات تلخ به دلیل افزایش سطح آنتی اکسیدان خون، سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش داده و از اکسیده شدن کلسترول بد (LDL) جلوگیری میکند. به طور خلاصه کاکائو و شکلات تیره، نسبت به سایر غذاها دارای طیف گستردهای از آنتی اکسیدانهای قدرتمند هستند.
شما با همراهی شوکوبرند قادر خواهید بود شکلات سفارشی با طرح دلخواهتان را طراحی و سفارش دهید و آن را به عنوان یک خوراکی خاص و سالم و همچنین یک هدیه خیلی خاص و جذاب، بحساب آورید.
منبع این مطلب:
http://chocobrand.ir/%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa/
Comments
Post a Comment