همه چیز در مورد ماساژ درماتی

امروزه ماساژ درمانی به یکی از پرطرفدارترین روش‌های تسکین انواع مختلف دردهای عضلان و بافتی تبدیل شده است. امروز در این مطلب به بررسی کامل ماساژ درمانی خواهیم پرداخت، از معرفی انواع سبک‌های آن گرفته تا بررسی مزایا و موارد احتیاط. بهتر است پیش از اینکه به این مسائل بپردازیم ابتدا با تعریف علمی ماساژ درمانی آشنا شده و کمی نیز در مورد تاریخچه آن بدانیم. همراه آی‌رست باشید.

ماساژ درمانی چیست؟

تعریف‌های مختلفی برای ماساژ درمانی می‌توان پیدا کرد ولی شاید بتوان به صورت کامل ماساژ درمانی را اینگونه تعریف کرد:
فشار دادن و مالش دادن (دست ورزی) بافت‌های نرم، عضلات و تاندون‌های بدن به منظور بهبود درد ناشی از صدمات و ضربه‌ها و کاهش درد ناشی از آن‌ها را ماساژ درمانی می‌گویند.
میزان فشار دست‌ها در دست ورزی ماساژ نسبت به نوع و تکنیک استفاده شده در ماساژ متفاوت می‌باشد. امروزه شاید بتوان گفت میلیون‌ها نفر از این روش برای کاهش درد خود استفاده می‌کنند.

شاید باور این مسئله که تاریخچه ماساژ درمانی به بیش از ۲۷۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گردد بسیار دشوار باشد ولی تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان و تاریخدانان این مسئله را اثبات کرده است. این موضوع را می‌توانید در کتاب طب داخلی چین نیز به صورت کامل مطالعه کنید. در آن زمان‌ها از ماساژ برای درمان فلج و تب و لرز استفاده می‌کرده‌اند، البته ماساژ به همراه ورزش‌های مختلف.
در این کتاب اشاره شده است که حدود ۴۰۰ سال قبل بقراط استفاده از مالش و ماساژ را بهترین درمان برای آسب‌های ورزشی و جنگی بیان کرده و به پزشکان نیز این مسئله را توصیه کرده است. با مطالعه تاریخ متوجه خواهید شد که ژاپنی‌ها و چینی‌ها و همچنین تمدن‌هایی مانند مصر، عراب و رومی‌ها از ماساژ درمانی در درمان‌های خود بهره می‌بردند.
هنریک لینگ را می‌توان موسس ماساژ درمانی به سبک نوین دانست که برپایه ماساژ و ورزش بنا شده است. این روش از درمان، بوسیله جورج و چارلز تیلور وارد کشور آمریکا شده است.

بنا به گفته منابع مختلف و معتبر جهانی در دنیا بیش از ۸۰ نوع ماساژ درمانی وجود دارد ولی می‌توان این ۸۰ نوع را به ۵ سبک مختلف تقسیم بندی کرد. در ادامه این ۵ سبک را به صورت مختصر برای شما بیان خواهیم کرد.
  1. ماساژ درمانی به سبک شرقی: همانطور که از نام این سبک مشخص است، ماساژ شرقی برگرفته است طب سنتی چین می‌باشد. در این روش از تکنیک‌های اطبا چینی استفاده می‌شود و بیشتر بر روی طب فشاری تمرکز دارد.
  2. ماساژ درمانی به سبک غربی: این نوع ماساژ درمانی بسیار مدرن‌تر از روش شرقی می‌باشد و برپایه متدهای امروزی‌تر بنا شده است. ماساژ شرفی بیشتر بر روی اعصاب تمرکز دارد و از ورزش‌های مختلف و متفاوت کمک می‌گیرد. تکنیک‌های استفاده از دست و ماساژ دادن عضلات این روش بسیار مشکل می‌باشد و کار هر کسی نیست.
  3. سبک اروپایی ماساژ: این سبک بسیار به سبک غربی شبیه می‌باشد و بر اساس فیزیولوژی و آناتومی بنا شده است. در سبک اروپایی از ۵ تکنیک دست استفاده می‌شود.
  4. سبک اصلاح حرکت: این سبک بر ساختار حرکتی بدن انسان تاکید دارد. به این صورت که با اصلاح الگو‌های بد حرکتی و استفاده از حرکات مختلف دست بر روی عضلات سعی می‌کند که حرکت را برای بدن آسان‌تر کند.
  5. سبک افزایش انرژی: در این سبک دست‌های شخص ماساژ دهنده بر روی حوزه‌های انرژی بدن حرکت داده می‌شود. یکی از انواع ساماژ درمانی‌ها که به این سبک انجام می‌شود روش درمان قطبی می‌باشد.
البته این مورد نیز قابل بیان است که برخی از روش‌های مختلف ماساژ درمانی ترکیبی از این سبک‌ها را در خود دارند و ماساژ دهنده‌ها نیز از ترکیبی از روش‌ها استفاده می‌کنند، بر اساس نوع بیماری و درد بیمار.

با استفاده از صندلی ماساژ می‌توانید از تمامی این فواید بهره مند شوید.



Comments

Popular posts from this blog

با فواید ماساژور پا بیشتر آشنا شوید

معرفی رنگ‌های مختلف در انگلیسی

عکس های جدید برای پروفایل